Home Nieuws Fotogalerij Omwonenden Agenda Contact Links
Ingezonden brief Weekblad boekel&Venhorst

 

scan0005.jpg

21e Jaargang nr. 30 - 27 januari 2010

INGEZONDEN BRIEF

RANDWEG BOEKEL ZOALS GEPLAND HELEMAAL VERKEERD

 De contouren die nu gemaakt zijn voor Boekel is een heel duur, en natuur, en landbouwgrond, verslindende zaak. Er worden ook twee buurtschapen doorsneden, en ook enkele landbouw bedrijven die hun bedrijf zien verslechteren, dat de huiskavels worden doorsneden. Gemeente raad van Boekel, geef elkaar de hand en gebruikt het verstand en stuurt het college naar de Provincie om voor elkaar te krijgen dat er een goede weg moet komen vanaf de A50 Uden zuid, de Eikenheuvel, de Knokker, het Goor, de Aa, de Beemd, de Koksehoeven, en van daar uit over Boerdonk naar de Rotonde in Laarbeek richting Helmond. Wat van groot belang is, dat het voor 85% bestaande wegen zijn waar op aan kan sluiten, de kom van Volkel,de Vliegbasis, het Hemelrijk, het industrie Boekel, via de Koesmaagd zo ook de weg Boekel Erp, het industrie Erp via de Koksehoeven ,zo ook Gemert.

Van heel groot belang kan ook zij dat de gemeente Veghel dan ook geen randweg om Erp hoeft te realiseren. Wat ook van heel groot belang is dat van¬uit Erp, Boekel en Gemert het Ziekenhuis Uden binnen de tijd die er voor staat, te bereiken is.

Zo kunnen wij een heel groot deel van Brabant het vrachtverkeer over de wegen sturen, zoals deze weg Uden Helmond, en langs de Zuitwillemsvaart Den Bosch Helmond en de Middenpeelweg Landerd Limburg, dat de gemeente daar van bevrijd wordt.

Voor naar de toekomst toe, zal het van groot belang zijn dat wij een Haven Veghel, de Vliegbasis Volkel en hopelijk een spoorlijn Duitslijntje van Boxtel Gennip, heel belangrijk voor de werkgele¬genheid in dit deel van de Provincie.

 

J .v Sleeuw en Boekel

0 Reacties
Posted on 27 Jan 2010 by siteadmin << Volgende - Vorige >>
Naam:
E-mail: (optioneel)
Smile: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 
Spam protectie
Voer aub deze code in
Security Image 

| Vergeet mij