Home Nieuws Fotogalerij Omwonenden Agenda Contact Links
Werkgroep randweg Boekel geeft presentatie op Provinciehuis

scan0005.jpg

25eJaargang nr. 35  1 maart 2011

RANDWEG BOEKEL

Clipboard01.jpg

Gedeputeerde Yves de Boer (portefeuillehouder infrastructuur en Tracé besluiten van de provin­cie Noord-Brabant ) ontvangt een delegatie uit Boekel.

Gedeputeerde Yves de Boer (portefeuillehouder infrastructuur en Tracé besluiten van de provin­cie Noord-Brabant ) ontvangt een delegatie uit Boekel.


Delegatie werkgroep randweg Boekel geeft presentatie op Provinciehuis Noord-Brabant.

 Op donderdag 17 februari jl. is een delegatie van de "Werkgroep Randweg Boekel" op bezoek geweest bij gedeputeerde Yves de Boer portefeuillehouder tracébesluiten en infrastructuur van de Provincie Noord Brabant.

Er is op en zeer open, prettige en constructieve wijze met gedeputeerde de Boer en twee ambtenaren van de stuurgroep tracébesluiten gesproken. De visie van de werkgroep op de gang van zaken rondom het tracé besluit in Boekel is neergelegd en doorgekomen. De bezorgdheid van de werkgroep omtrent de juistheid van de gebruikte informatie en van de ontwikkelingen in en om Boekel van de laatste jaren is vertaald in een presentatie. Zowel wat betreft de ontwikkeling van de woonwijken aan de oostkant van Boekel als ook de ontwikkelingen door de A50 maken dat een Randweg aan de westkant van Boekel niet de juiste oplossing is voor de inwoners van Boekel en de Provincie Noord-Brabant. De werkgroep heeft ook 650 handtekeningen overhandigd aan gedeputeerde Yves de Boer van burgers en ondernemers uit Boekel die NEE zeggen tegen de Randweg. Hierbij zijn ook veel ondernemers uit de kern van Boekel. Verder heeft de werkgroep aangegeven dat zij graag bereid zijn om samen met de Provincie Noord-Brabant naar eventuele andere structurele oplossingen te zoeken voor de kern Boekel. De presentatie willen wij graag nogmaals houden voor de inwoners en de politiek in Boekel. Uiteindelijk is het voor alle inwoners van Boekel belangrijk dat ze goed geïnformeerd zijn omdat het ook uw geld is dat eventueel geïnvesteerd wordt in dit prestige project.

Indien u interesse heeft graag een mailtje naar Randweg-boekel@kpnmail .nl .

 "Werkgroep Randweg Boekel" Betrokkenen van Noord tot Zuid langs het tracé.

(Deze werkgroep staat los van www.randwegboekel.nl)

 

0 Reacties
Posted on 03 Mar 2011 by siteadmin << Volgende - Vorige >>
Naam:
E-mail: (optioneel)
Smile: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 
Spam protectie
Voer aub deze code in
Security Image 

| Vergeet mij