Home Nieuws Fotogalerij Omwonenden Agenda Contact Links
BD lezersbrieven: Randweg Boekel

brabantsdagblad.jpg

Randweg Boekel

Naar aanleiding van het bericht in Brabants Dagblad van 7 oktober vind ik toch dat er iemand moet reageren op de mededeling van Toon Wassenberg van de actiegroep tegen de randweg, die stelt dat er weinig draagvlak in Boekel is voor de randweg, maar dat is maar net hoe je dat bekijkt.
Komt die weg achter je tuin te liggen, ben je erop tegen en probeer je op allerlei manieren dit te voorkomen.
Wat voor alternatieven heeft de heer Wassenberg in gedachten? Dat zou ik wel eens willen weten, want aan loze kreten hebben we niets, als er een andere goede mogelijkheid is ben ik helemaal voor, maar om de Wilhelminastraat in plaats van de Kerkstraat als doorgaande weg gaan te gebruiken is geen optie. Die weg is nog smaller dan de Kerkstraat.
Ook kun je de provinciale weg N605 geen 30 km-weg maken zoals werd voorgesteld.
Tevens moeten wij het milieu en veiligheidsaspect niet uit het oog verliezen, want wat te denken als Volkel straks de plaats van vliegbasis Leeuwarden in gaat nemen. Dat brengt veel meer arbeidsplaatsen en bedrijvigheid voor deze regio met zich mee, maar ook veel meer verkeer.
Het gaat niet om ons, maar om de volgende generaties en de leefbaarheid en veiligheid in ons dorp. Na deze keer krijgen we geen verdere kans meer. Het is nu of nooit. Iedereen die begaan is met het lot van ons dorp moet toch voor de randweg zijn en niet gaan voor eigenbelang.

Louise Broekhuizen-van Lankvelt

Boekel

 

Bron: Brabants Dagblad 12-10-2013

 

0 Reacties
Posted on 12 Oct 2013 by siteadmin << Volgende - Vorige >>
Naam:
E-mail: (optioneel)
Smile: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 
Spam protectie
Voer aub deze code in
Security Image 

| Vergeet mij