Home Nieuws Fotogalerij Omwonenden Agenda Contact Links
Uitvoering randweg op schema

Boekelvenhorst_wwe.jpg


UITVOERING RANDWEG OP SCHEMA

De Provincie is met aannemer Dura Vermeer Infra volop aan de slag met de realisatie van de Randweg. In het veld zien we duidelijk de ligging en de impact van dit project. De gemeente overlegt tweewekelijks met het bouwteam inzake de voortgang en de aansluitingen op ons wegennet. De werkzaamheden lagen in november voor op schema. Daarom is er voor gekozen om nog even te wachten met het aanbrengen van de volgende asfaltlagen. Asfalt wordt warm aangebracht en het eindresultaat is vaak beter bij hogere buitentemperaturen. Uit interne controle van de aannemer blijkt dat in het gedeelte tussen 't Goor en de Erpseweg de cementgebonden fundering niet voldoet aan de contracteisen van de Provincie. Door de in december 2020 ingelaste pas op de plaats heeft de aannemer tijd om enige herstelwerkzaamheden uit te voeren.

Zoals het er nu voorstaat wordt de Randweg conform planning in de loop van de maand mei 2021 opgeleverd. We bezinnen ons nog op een juiste openingshandeling. De huidige Corona beperkingen spelen daar een rol in. In elk geval kunnen

we vanaf komende zomer volop gebruik gaan maken van de nieuwe randweg. Vanaf dat moment zal dit ook in het dorp het gewenste effect hebben.

Heeft u vragen over dit project dan kunt u| het beste rechtstreeks contact hebben met de Provincie of met Joost Hermans. Hij is de omgevingsmanager van de aannemer, te bereiken via telefoonnummer 073  5288950 of via de mail op j.hermans@duravermeer.nl.

Bron: www.boekeldruk.nl/weekblad-boekel-venhorst/bekijk-ons-weekblad-online
0 Reacties
Posted on 20 Jan 2021 by siteadmin << Volgende - Vorige >>
Naam:
E-mail: (optioneel)
Smile: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 
Spam protectie
Voer aub deze code in
Security Image 

| Vergeet mij