Home Nieuws Fotogalerij Omwonenden Agenda Contact Links
WEL OF GEEN VERBINDINGSWEG MUTSHOEK-LEURKE?

Boekelvenhorst_wwe.jpg


WEL OF GEEN VERBINDINGSWEG MUTSHOEK-LEURKE?

Als gevolg van de aanleg van de randweg wordt het Leurke afgesloten. Daarom is in het ontwerp een verbindingsweg opgenomen om omrijdschade voor het landbouwverkeer te beperken.

Die verbindingsweg heeft echter stevige nadelige gevolgen voor de natuur. Om die gevolgen te beperken moeten flinke kosten gemaakt worden die de aanleg van dit wegdeel overstijgen. Zowel provincie als natuurverenigingen vragen of we af willen zien van deze verbindingsweg.

De provincie Noord-Brabant vraagt nu formeel aan het college medewerking te verlenen aan het laten vervallen van de verbindingsweg Leurke - Mutshoek. Het college staat hier in de basis positief tegenover, Wel willen we dan dat er overeenstemming wordt bereikt met de eigenaren van de aanliggende percelen. De weg was immers bedoeld om omrijdschade te voorkomen.

Daarnaast biedt het college alle inwoners van Boekel de mogelijkheid om hun bedenkingen te geven over het mogelijk laten vervallen van deze verbindingsweg.

U wordt de gelegenheid geboden om uiterlijk woensdag 28 april 2021 uw bedenkingen met argumentatie schriftelijk in te dienen bij de gemeente Boekel onder vermelding van "verbindingsweg Leurke". Dat kan ook per mail via info@boekel.nl.

Met de ingekomen reacties zal het college vervolgens een besluit nemen en dit mededelen aan de provincie.

Bron: www.Boekeldruk.nl


0 Reacties
Posted on 07 Apr 2021 by siteadmin << Volgende - Vorige >>
Naam:
E-mail: (optioneel)
Smile: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 
Spam protectie
Voer aub deze code in
Security Image 

| Vergeet mij