Home Nieuws Fotogalerij Omwonenden Agenda Contact Links

In november helderheid over keuze rondweg om Volkel

November wordt de maand van de waarheid voor Volkel wat betreft de gehoopte rondweg om het dorp. De omgevingsstudie naar de vier verschillende varianten is nagenoeg klaar. Op basis daarvan gaat de klankbordgroep bepalen wat de beste omleiding is voor de N605 die vanaf Boekel nu nog dwars door het dorp gaat.
7381 keer bekeken     Lees meer • 0 Reacties
Geplaatst op 15 Oct 2020

Ook noorzijde randweg krijgt zijn vorm

Ook de noordzijde van de randweg krijgt zijn vorm.

In het begin van februari 2020 is Boekel begonnen met de aanleg van de Randweg van Boekel. Aan de Noordzijde richting Volkel is al goed te zien waar de randweg en de rotonde komt te liggen.Ook de rotonde aan de vonders krijgt zijn vorm. 

377 keer bekeken     Lees meer • 0 Reacties
Geplaatst op 11 Sep 2020

Uden boos op Boekel over opmerkingen rondweg Volkel

De gemeente Boekel heeft Uden en Volkel flink op de tenen getrapt met opmerkingen over de rondweg om Volkel. VVD-Leefbaar Uden en CDA willen dat burgemeester Pierre Bos excuses maakt voor de 'schop onder de gordel'.

336 keer bekeken     Lees meer • 0 Reacties
Geplaatst op 11 Sep 2020

Bos: enkele donkere wolken boven Boekel

De inwoners van Boekel staat het komende jaar geen lastenverzwaring te wachten. Toch hangt de gemeente een aantal donkere wolken boven het hoofd. Dat blijkt uit de begroting voor 2021 die gisteren aan de raadsleden is aangeboden.

327 keer bekeken     Lees meer • 0 Reacties
Geplaatst op 10 Sep 2020

Openbare informatie avond ontwikkelingsvisie dorpsmantel NoordWest

Vanaf begin 2019 is door de gemeente Boekel, in samenspraak met bewoners en    belanghebbenden, gewerkt aan een nieuwe visie voor de noordwestelijke hoek van de dorpsmantel in Boekel. Het plangebied van de visie bestaat uit de zone die globaal      'opgesloten' wordt door de nieuwe randweg, de Molenstraat, Neerbroek, Schutboom, Tuinstraat en Wilhelminastraat en Erpseweg. 

330 keer bekeken     Lees meer • 0 Reacties
Geplaatst op 05 Sep 2020

Omleiding voor Randweg Boekel in gebruik

BOEKEL - De Randweg in Boekel wordt hier en daar al zichtbaar. Zo zijn langs de Volkelseweg al de contouren zichtbaar van een rotonde. Duidelijk is te zien dat daar ook een aansluiting komt naar de bedrijven van Coppens op De Elzen. 

347 keer bekeken     Lees meer • 0 Reacties
Geplaatst op 04 Sep 2020

Boekel wil nieuw bedrijventerrein aan de toekomstige randweg

BOEKEL -  Omdat het huidige bedrijventerrein De Vlonder nagenoeg vol is, wil Boekel een nieuw bedrijventerrein ontwikkelen aan de westrand van het dorp, tussen De Vlonder en de toekomstige randweg in.  Daar is plaats voor een gebied van 4 hectare.

328 keer bekeken     Lees meer • 0 Reacties
Geplaatst op 29 Aug 2020

Na zo'n twintig jaar rollebollen start aanleg randweg

Hij heeft best een beetje geboft, vindt ie zelf; burgemeester Bos. Want als alles gaat zoals het moet gaan, is het eerste stuk van de randweg rond Boekel in mei klaar. En dan stopt hij als burgemeester. "Wie weet rijden ze me zo het dorp uit, over die randweg. En de nieuwe erin."

343 keer bekeken     Lees meer • 0 Reacties
Geplaatst op 18 Aug 2020

Inloopavond Randweg Boekel

Op maandag 17 augustus is er een informatie-inloopavond om het ontwerp en de uitvoeringsplannen te bekijken. De inloop is tussen 17.00 & 19.00 uur in de grote zaal van Nia Domo.
339 keer bekeken     Lees meer • 0 Reacties
Geplaatst op 25 Jul 2020

Nieuwsbrief N605 Randweg Boekel juli 2020

De voorbereidingen voor de aanleg van de Randweg Boekel verlopengestaag. In deze nieuwsbrief willen wij u graag informeren over wat ertot nu toe aan voorbereidend werk is gedaan en wat er de komendeperiode wordt gedaan. Immers: na de zomervakantie start aannemerDura Vermeer Infra daadwerkelijk met de aanleg van de randweg.

317 keer bekeken     Lees meer • 0 Reacties
Geplaatst op 03 Jul 2020

Gemeente Uden overweegt nu toch westelijke omlegging N605 bij Volkel

VOLKEL/UDEN - De gemeente Uden en provincie Noord-Brabant kijken nu toch serieus naar een westelijke omlegging van de N605 bij Volkel. Deze doorgaande weg richting Gemert loopt nu nog via de Leeuwstraat. Eerder lag de focus steeds op een oostelijke route via de Zeelandsedijk.
315 keer bekeken     Lees meer • 0 Reacties
Geplaatst op 02 May 2020

Centrum Boekel staat flinke verandering te wachten

Het centrum van Boekel gaat de eerstkomende jaren flink veranderen. Als de gemeenteraad tenminste instemt met de centrumvisie die het college heeft laten opstellen.
286 keer bekeken     Lees meer • 0 Reacties
Geplaatst op 24 Apr 2020

Boekel maakt serieus werk van herplant bomen

BOEKEL - De gemeente Boekel gaat serieus werk maken van de herplant van gekapte bomen. Dat zegt wethouder Marius Tielemans. De stichting Bomen Boekel die eind vorig jaar aankondigde, het bijltje erbij neer te gooien, blijft toch bestaan.
292 keer bekeken     Lees meer • 0 Reacties
Geplaatst op 08 Apr 2020

Aanleg Randweg Boekel gaat eindelijk van start

De aanleg van de Randweg westelijk om Boekel heen gaat zeer binnenkort van start. Eind deze maand start al de sloop van het eerste pand, aan de Volkelseweg 1. Aannemer Dura Vermeer begint in augustus met de aanleg van de eerste rotonde. Ook moeten er nog bomen worden gekapt en leidingen verlegd.
5854 keer bekeken     Lees meer • 0 Reacties
Geplaatst op 21 Jan 2020

Obstakels randweg bijna genomen

De voortgang tot realisatie van de nieuw aan te leggen randweg nadert zijn einde. Eerder dit jaar werd overeenstemming bereikt met een bewoner aan de Lage Raam. En nu is er ook een overeenkomst gesloten tussen Groentekwekerij Tiele-mans aan de Neerbroek, de provincie en de gemeente betreffende een kavelruil
5728 keer bekeken     Lees meer • 0 Reacties
Geplaatst op 29 Oct 2019

<< Previous 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 Next >>