Home Nieuws Fotogalerij Omwonenden Agenda Contact Links

Nog twee kavels voor Randweg Boekel

BOEKEL De gemeente Boekel moet nog twee kavels in handen zien te krijgen, dan kan de aanleg van de Randweg die verkeer tussen Volkel en Gemert om het dorp leidt, van start. Volgens wethouder Marius Tielemans gaat het om twee cruciale stukken grond.

47 keer bekeken     Lees meer • 0 Reacties
Geplaatst op 09 May 2019

Kennisgeving

Kennisgeving

Ontwerp koninklijk besluit tot aanwijzing van onroerende zaken ter onteigening in de gemeente Boekel voor de aanleg van een randweg ten westen van Boekel (project Randweg Boekel) met bijkomende werken.

84 keer bekeken     Lees meer • 0 Reacties
Geplaatst op 06 Mar 2019

Nieuwsbrief 12 randweg boekel

Beste abonnee op de nieuwsbrief Randweg Boekel,
477 keer bekeken     Lees meer • 0 Reacties
Geplaatst op 28 Feb 2019

Nieuwsflits randweg Boekel

Wij informeren u regelmatig over de stand van zaken m.b.t. de Randweg Boekel door middel van een nieuwsbrief. Vanwege de vakanties van diverse collega is het momenteel niet mogelijk om een mooi opgemaakte nieuwsbrief te maken, maar wij willen u het hiernavolgende nieuws niet onthouden.

Bestemmingsplan N605 - Randweg Boekel onherroepelijk na uitspraak Raad van State

45 keer bekeken     Lees meer • 0 Reacties
Geplaatst op 26 Jul 2018

Raad van State stemt in met plan randweg westelijk langs Boekel

De Raad van State heeft deze woensdag  met een definitieve uitspraak de juridische obstakels opgeruimd voor de aanleg van een randweg aan de westkant van Boekel. De Raad verwierp daarbij alle inhoudelijke bezwaren van een twintigtal omwonenden.
42 keer bekeken     Lees meer • 0 Reacties
Geplaatst op 25 Jul 2018

Boekel rekt kom op na verloren geding

Boekel gaat de grenzen van de bebouwde kom maximaal oprekken. Aanleiding vormt een verloren rechtszaak rond de zeggenschap over bomen in het buitengebied.

53 keer bekeken     Lees meer • 0 Reacties
Geplaatst op 19 Jul 2018

Gemert-Bakel wil directe aansluiting op A50

GEMERT ο¿½β‚¬β€œ Gemert-Bakel wil een directe aansluiting op de A50 via de nieuwe randweg Boekel. Een motie met deze strekking van Walters Manders (VVD) kreeg donderdagavond de steun van alle andere raadsleden en kon ook de goedkeuring van verkeerswethouder Inge van Dijk (CDA) wegdragen.

46 keer bekeken     Lees meer • 0 Reacties
Geplaatst op 03 Jun 2018

Plannen randweg Boekel Rammelen

Volgens een twintigtal tegenstanders van het plan voor een randweg aan de westzijde van Boekel kan het verkeer met wat aanpassingen aan de bestaande wegen makkelijk door het centrum rijden.

45 keer bekeken     Lees meer • 0 Reacties
Geplaatst op 31 May 2018

Aanvullende ingediende stukken in door derden

Kennisgeving aan Provinciale Staten van Raad van State van aanvullende ingediende stukken in door derden ingediende beroep tegen besluit van gemeenteraad van Boekel tot gewijzigd vaststellen van bestemmingsplan N605 Randweg Boekel

36 keer bekeken     Lees meer • 0 Reacties
Geplaatst op 25 Oct 2017

Boekel hoopt op rondweg zuid van Uden

BOEKEL/UDEN - De Boekelse wethouder Ted van de Loo hoopt dat er een zuidelijke rondweg om Uden komt. Dat zei hij donderdagavond tijdens de raadsvergadering in antwoord op vragen van de VVD-fractie.

30 keer bekeken     Lees meer • 0 Reacties
Geplaatst op 13 Oct 2017

Nieuwsbrief 10 Randweg Boekel

Dit is de tiende nieuwsbrief over de Randweg Boekel. Met deze nieuwsbrief informeren wij belanghebbenden en belangstellenden over de ontwikkelingen rondom de Randweg Boekel.
35 keer bekeken     Lees meer • 0 Reacties
Geplaatst op 24 Sep 2017

Gewijzigde vaststelling bestemmingsplan N605

Burgemeester en wethouders van de gemeente Boekel maken Ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 1 juni 2017 het bestemmingsplan 'N605 - Randweg Boekel' gewijzigd heeft vastgesteld. Daarbij is geen exploitatieplan vastgesteld.

37 keer bekeken     Lees meer • 0 Reacties
Geplaatst op 11 Jul 2017

Nieuwsbrief 9 Randweg boekel

Dit is de negende nieuwsbrief over de Randweg Boekel. Met deze nieuwsbrief informeren wij belanghebbenden en belangstellenden over de ontwikkelingen rondom de Randweg Boekel. We gaan regelmatig een nieuwsbrief uitbrengen, maar alleen als er echt nieuws te melden is. Indien u in de tussentijd meer wilt weten over de Randweg, dan kunt u ook altijd de website van de gemeente Boekel raadplegen via www.boekel.nl/randweg.
43 keer bekeken     Lees meer • 0 Reacties
Geplaatst op 08 Jun 2017

Geen fietstunnels op randweg Boekel

De Boekelse gemeenteraad heeft gisteravond ingestemd met het bestemmingsplan voor de nieuwe randweg. Dat betekent dat er definitief geen fietstunnels komen.

37 keer bekeken     Lees meer • 0 Reacties
Geplaatst op 02 Jun 2017

Veiligheid fietsers en wandelaars in Boekel

Velen van u kennen onze buurtschap "De Aa/ Beemd". Het is een mooie, rustige omgeving. Tijdens een wandeling of fietstocht kunt u plaatsnemen op een bankje. Door het open karakter kunt u genieten van de vergezichten, de vogels en alles wat de natuur te bieden heeft.
40 keer bekeken     Lees meer • 0 Reacties
Geplaatst op 24 May 2017

<< Previous 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 Next >>