Home Nieuws Fotogalerij Omwonenden Agenda Contact Links
Kennisgeving: onteigening voor aanleg Randweg

scan0005.jpg


Kennisgeving

Onteigening in de gemeente Boekel voor de aanleg van een randweg ten westen van Boekel (project Randweg Boekel)

De Minister van Infrastructuur en Waterstaat deelt mee dat in de Staatscourant van 7 oktober 2019, nr. 52102, is gepubliceerd het koninklijk besluit van 30 augustus 2019, nr. 2019001666, tot aanwijzing van onroerende zaken ter onteigening voor de aanleg van een randweg ten westen van Boekel (project Randweg Boekel), vanaf de kruising van de N6os/Volkelseweg met de wegen Molenakker en Molenwijk (km. 0,24) tot de zuidelijke aansluiting van de weg Mutshoek op de N605 (km. 4,87), alsmede voor de aanleg van aansluitingen van de randweg op de wegen Neerbroek en Erpseweg, de aanleg van een parallelweg tussen de wegen Koesmacht en Lage Raam en Erpseweg en Het Goor, de aanleg van een nieuwe verbindingsweg naar het bedrijventerrein De Vlonder en de aanleg van een verbindingsweg tussen de wegen Leurke en Mutshoek, met bijkomende werken, in de gemeente Boekel. Tegen dit besluit staat geen beroep open.

Gelet op het bepaalde in artikel 64a, derde lid, van de ont-eigeningswet zal een afschrift van het koninklijk besluit vanaf'17 oktober 2019 tot en met 27 november 2019 ter inzage liggen op de volgende adressen:


-              Gemeentehuis van Boekel, Sint Agathaplein 2 te Boekel (openingstijden staan op de website van de gemeente).


-              Rijkswaterstaat Corporate Dienst, Griffloenlaan 2 te Utrecht in de centrale hal


Bron: Weekblad Boekel&Venhorst0 Reacties
Posted on 16 Oct 2019 by siteadmin << Volgende - Vorige >>
Naam:
E-mail: (optioneel)
Smile: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 
Spam protectie
Voer aub deze code in
Security Image 

| Vergeet mij