Home Nieuws Fotogalerij Omwonenden Agenda Contact Links
Openbare informatie avond ontwikkelingsvisie dorpsmantel NoordWest

Boekelvenhorst_wwe.jpg

Vanaf begin 2019 is door de gemeente Boekel, in samenspraak met bewoners en    belanghebbenden, gewerkt aan een nieuwe visie voor de noordwestelijke hoek van de dorpsmantel in Boekel. Het plangebied van de visie bestaat uit de zone die globaal      'opgesloten' wordt door de nieuwe randweg, de Molenstraat, Neerbroek, Schutboom, Tuinstraat en Wilhelminastraat en Erpseweg. 

Graag willen wij u informeren over de nieuwe Ontwikkelingsvisie Dorpsmantel Noordwest. Daarom organiseert de gemeente Boekel een openbare informatieavond over de Ontwikkelingsvisie Dorpsmantel Noordwest. Tijdens deze avond zal het stedenbouwkundige adviesbureau NieuwBlauw u de Ontwikkelingsvisie Dorpsmantel Noordwest presenteren. U wordt deze avond ruimschoots in de gelegenheid gesteld om vragen te stellen.                                                       

De informatieavond vindt plaats op donderdag 17 september 2020 om 19.30 uur in Nia Domo. Indien u hierbij aanwezig wilt zijn dan dient u zich vooraf aan te melden. Aanmelden kan door een mail te sturen naar mark.vanschadewijk@boekel.nl. Vermeld  in de mail uw contactgegevens en met hoeveel personen u naar de informatieavond wilt komen.

Bron: Weekblad Boekel-Venhorst Nummer 09


0 Reacties
Posted on 05 Sep 2020 by siteadmin << Volgende - Vorige >>
Naam:
E-mail: (optioneel)
Smile: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 
Spam protectie
Voer aub deze code in
Security Image 

| Vergeet mij