Home Nieuws Fotogalerij Omwonenden Agenda Contact Links
Deel Randweg vaststellen, Zandhoek varianten onderzoeken

gemerts_nieuwsblad.jpg

Deel Randweg vaststellen, Zandhoek-vriendelijke varianten onderzoeken

 

BOEKEL: Het Boekelse college gaat de gemeenteraad voorstellen om het tracé van de randweg in twee delen vast te stellen. De fracties wordt gevraagd om op 25 februari akkoord te gaan met alternatief 2a als voorkeursvariant, met uitzondering van het gedeelte tussen Zandhoekse Loop en Lage Raam. Voor dat stuk zijn twee combivarianten geschetst die het buurtschap Zandhoek niet doorsnijden.

 

Door Marcel Bosmans

Volgens wethouder Peter Ketelaars is nader onderzoek naar de varianten nodig om tot een definitieve keuze te kunnen komen. “Om nieuwe stappen te kunnen zetten en een begin te kunnen maken met de grondverwerving is het raadzaam om het overige deel van het tracé op 25 februari wel vast te stellen.” Ketelaars hoopt dat het hele tracé binnen een half jaar vastgesteld kan worden.

Varianten
Bij combivariant 1 wordt de rotonde ter hoogte van de Erpseweg ongeveer 100 meter naar het westen opgeschoven en het tracé van de Randweg gedraaid waardoor aan de zuidzijde van de Erpseweg de mogelijkheid ontstaat om de randweg om het buurtschap Zandhoek te laten buigen. Ten noorden van de Erpseweg schuift de randweg iets op naar het westen. Bij combi-variant 2 buigt het tracé ter hoogte van de Lage Raam af en komt ten noorden van Het Goor uit op het tracé van alternatief 2b. De rotonde op de Erpseweg is gelijk aan alternatief 2b. Ten zuiden van de Kiesbeemd buigt combi-variant 2 weer af van alternatief 2b en komt ten noorden van de Zandhoekse Loop weer op het tracé van alternatief 2a. (Later meer)

Meer in Gemerts nieuwsblad


Hoofdfoto: Alternatief 2a plus combivarianten 1+2.

 

alternatief2a_vari_1_2.jpg
0 Reacties
Posted on 21 Jan 2010 by siteadmin << Volgende - Vorige >>
Naam:
E-mail: (optioneel)
Smile: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 
Spam protectie
Voer aub deze code in
Security Image 

| Vergeet mij