Home Nieuws Fotogalerij Omwonenden Agenda Contact Links
Ontsluitingsweg Erp definitief van de baan
ERP/VEGHEL - Er komt definitief geen Zuidelijke ontsluitingsweg bij Erp. Het Veghelse college van B en W zet een streep door de aanleg van de veelbesproken weg. Het wil een pakket aan maatregelen nemen om de verkeers- en leefbaarheidsproblemen in Erp op te lossen.

Het maatregelenpakket bestaat onder meer uit het herinrichten van de N616 tussen Erp en Gemert. Zo gaat de maximum snelheid omlaag van 80 naar 60 kilometer per uur en worden snelheid remmende maatregelen genomen. Ook aan de Boerdonksedijk worden snelheid remmende maatregelen genomen.

Geluidarm
In de kom van Erp wordt de N616 ingericht met geluidarme klinkers. Fietsers krijgen er meer ruimte en er komen meer voorzieningen voor voetgangers. Het college van B en W heeft het advies van de raadswerkgroep Verkeer Erp betrokken bij de totstandkoming van het pakket aan verkeersmaatregelen voor Erp. De raadswerkgroep bestaat uit raadsleden en heeft de dorps- en wijkraden, EBK/SVBV en ZLTO geraadpleegd over mogelijke oplossingen voor de verkeersproblemen in Erp. Bij het uiteindelijke voorstel zijn draagvlak, budget en doelmatigheid leidend geweest. De gemeenteraad moet nog een definitief besluit nemen.

Bron: Kliknieuws
0 Reacties
Posted on 10 Mar 2015 by siteadmin << Volgende - Vorige >>
Naam:
E-mail: (optioneel)
Smile: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 
Spam protectie
Voer aub deze code in
Security Image 

| Vergeet mij